Loading
Change Language: English

Razvoj aplikacija i programskih rješenja

Razvijamo brojna programska rješenja, za brojne platforme i web. Razvili smo nekoliko poslovnih aplikacija za Windows i Linux platforme bazirane na .NET tehnologiji. Naši programeri vješti su brojnim programskim jezicima (C++, C#, ActionScript, JavaScript... )
Velik broj multimedijskih rješenja i za renderiranje u stvarnom vremenu i 3D mapping izrađene su u .NET okruženju korištenjem C# i HLSL (High Level Shading Language) koda.

Inventura s vagom


(This video is not from current app. version, new video showing scale operation and updated ui comming soon)
Programsko rješenje koje koristi digitalnu vagu povezanu USB sučeljem za mjerenje boca. Računa količinu tekućine u boci na temelju njene mase. Ovo povećava brzinu i preciznost izrade inventure u restoranima, kafićima i ostalim uslužnim objektima. Namjena je korištenje u vezi sa poslovnim aplikacijama, podaci se razmjenjuju u raznim formatima (csv, xml). Aplikacija je izrađena u skladu sa Mono projektnim specifikacijama i time je podržan rad i na Linux i Windows platformama...

Alat za 3D mapping poravnavanje

Alat pruža rješenje za perspektivno ispravljanje, preklapanje više projektora i mrežu za jednostavno prilagođavanje stvarnom objektu.  Perspektivno ispravljanje je brzo i ima uključen sustav bacanja sjena za dijelove objekta koji nisu pokriveni projektorom. Mrežni sustav pruža sustav "maskiranja" i omekšavanja rubova projekcije. Podržan je "streaming" podataka iz Resolume-a i ostalih VJ-ing aplikacija. Inicijalno razvijen za vlastite potrebe, pokazao se kao vrijedno rješenje za VJ-ing potrebe i kao takav već je nekoliko puta korišten od strane prepoznatih VJ-eva i multimedijalnih tvrtki.

Ostala programska rješenja

 • Laboratorij
  • Aplikacija za upravljanje pacijentima. Povezana je sa strojevima za analizu krvi i pruža trenutne analize i izvještaje uzimajući u obzir spol i dobnu skupinu. Također je moguć ručni unos za druge tipove analiza, poput urina.
 • Pixel Server
  • Aplikacija za upravljanje serverom. Namjena je korištenje sa aplikacijama koje moraju raditi u stvarnom vremenu i kada je najveći zahtjev minimalno vrijeme odziva.
 • VVVV Kinect 
  • Set .NET čvorova za vvvv koji omogućuju korištenje Microsoft Kinect senzora. Bitne značajke : analiza daljine objekata, prepoznavanje kostura, te snimanje i prepoznavanje gesti
 • VVVV PhysX 
  • Implementacija PhysX zbirke programskih funkcionalnosti unutar VVVV aplikacije. Podržana su kruta tijela, tkanine, okidni signali i sile
physics

Usluge